Opastukset

YLEISÖOPASTUKSET

Noin tunnin mittainen yleisöopastus tutustuttaa esillä olevaan päänäyttelyyn mutta oppaat ottavat mahdollisuuksien mukaan myös yleisön muita toiveita huomioon. Kaikille avoimet yleisöopastukset eivät vaadi ennakkovarausta ja niille voi osallistua museon pääsylipulla.

Suomenkieliset opastukset sunnuntaisin klo 13 ja 15
Ruotsinkieliset opastukset kuukauden 1. ja 3. sunnuntai klo 14

TILATTAVAT OPASTUKSET

Koe parhaat palat museosta oppaan johdolla! Opastus tutustuttaa esilläoleviin näyttelyihin ja museorakennukseen mutta myös ryhmän omista toiveista voidaan sopia erikseen ennakolta. Opastus kestää noin tunnin ja ryhmän maksimikoko on 25 henkeä/opas.

Opastuskielinä suomi, ruotsi, englanti ja venäjä. Lisäksi museo tarjoaa kuulovammaisille ryhmille viittomakielisiä opastuksia maksutta. 

Tarjoamme myös valmiita teemaopastuksia, mm:

TAITEEN TALO

Vuonna 1904 avattu Turun taidemuseo on Suomen toiseksi vanhin taidemuseo. Opastuksella kuullaan museorakennuksen tarinaa ja tutustutaan sen arkkitehtuuriin.

EN FRANÇAIS, S’IL VOUS PLAIT!

Oletko ranskankielen vasta-alkaja tai muuten vain halukas oppimaan muutaman sanan tätä taiteen ja rakkauden kieltä? Tervetuloa treenaamaan kielitaitoa taidemuseoon! Opastuksella opit yksinkertaisia, taidenäyttelyssä hyödyllisiä fraaseja sekä ranskankielen ääntämystä Elina Brotheruksen taiteen siivittämänä. Opastus soveltuu ranskan kielen vasta-alkajille. Opastus on tilattavissa Elina Brotheruksen näyttelyn ajan 17.2.–21.5.2017.

OPASTUSTEN HINNAT

Arkisin 55 euroa + pääsyliput
Viikonloppuisin 70 euroa + pääsyliput

Koululais- ja päiväkotiopastuksista saat tietoa Museokasvatuksen sivulta Opastukset.

TEE VARAUS

Soittamalla numeroon (02) 2627 100 (ti–pe 11–19, la–su 11–17) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@turuntaidemuseo.fi.

Lisätiedot ja varaukset viittomakielisistä opastuksista saat suoraan oppaalta Heli Rupposelta: helirupponen@msn.com.

Turun taidemuseo, Aurakatu 26, 20100 Turku, Puh. 02 2627 100. © 2014